Laiks PAR BRĪVU! Kā izmantot to lietderīgi?

Vai tev gadījumā kādreiz nešķiet, ka laika ir daudz par maz? Vai arī - ka reizēm tā vien noderētu nedaudz vairāk minūšu, lai uzspētu pabeigt visu, kas bijis ieplānots?

Klau, ļauj man tev pateikt vienu - tev IR šīs 'brīvās' minūtes! Tikai tās ir noslēpušās zem nosaukuma 'tas-laiks-kad-es-aizmirsu-ka-man-tagad-ir-brīvs-brītiņš'.

Tātad, kur tieši ir šīs minūtes? Kā ar laiku, ko pavadi ceļā uz darbu? Sēdi sastrēgumā? Bezjēdzīgi 'sērfo' internetā? Kur tavs prāts klaiņo šajā laikā?

Tu pat nespēj iedomāties, cik daudz fantastisku lietu spētu paveikt, ja vien saprastu, cik daudz brīvo brīžu tev diendienā ir atvēlēts! Lai arī cik sīki & niecīgi tie šķistu, šie mazmazītiņie mirklīši ļauj tavu dienu padarīt daudz produktīvāku! Kā gudrie reizēm saka...

IZMANTO SAVU LAIKU LIETDERĪGI, ne tā? :)

Tu vari izdarīt brīnumlietas tikai pāris nieka minūtēs! Šeit ir 20 lietas, kuras tu vari paveikt 2-3 minūtēs tava brīvā laika:


Saglabā šo attēlu savā datorā, izprintē, ieliec maciņā un izmanto ik brīdi, kad šķietami nav, ko darīt! Viss ir TAVĀS rokās! :)

No comments:

Post a Comment